اكد “وائل القباني” مدافع الزمالك السابق والذي حل ضيفًا على برنامج زملكاوي عبر قناة الزمالك أن المدير الفنى الفرنسي “باتريس كارتيرون” فعل كارثة امام الاهلي لمطالبته لاعبيه بعدم الضغط والتراجع للخلف.
وتابع القباني أنه كان يجب علي “كارتيرون” استغلال خوف الاحمر
وأكمل مدافع الزمالك قائلًا : مشكلتنا اننا بنفرح ماتش او ماتشين ولو معالجناش اخطائنا هنفضل كده طول العمر
وواصل : انا شوفت فى ماتش المولودية ضغط واجي في ماتش الاهلي لللي هو نازل قلقان مني انزل انا كده وده عيب مدرب ودي كارثة.
وأضاف: كارتيرون أخطأ خطأ كبير المفروض تعرف تضغط امتى او تفضي المساحات، اه الاهلي قلقان منك ومتجهدوش في خط دفاع بطئ ولو كان حصل ضغط من اول المباراة كان هيغلط
واضاف : انت الزمالك برده وفى انديه اقل بتضغط على دفاع الاهلي وبتغلطه ، ولازم لما تلعب على الزون ديفنيس كان لازم يكون عندك سرعات.